ȘTIRILE ZILEI

Femeie decedată în urma unui accident produs pe Șoseaua Nordului din Buzău

Traficul a fost blocat circa o oră, în această dimineață, pe Șoseaua Nordului, la ieșire din municipiul Buzău către Ploiești, din cauza unui accident rutier. Potrivit biroului de presă al IPJ Buzău, a fost vorba de o coliziune între un camion de mare tonaj și o autoutilitară:

„Din primele date de la fața locului este vorba de o coliziune între un autocamion de mare tonaj condus pe Șoseaua Nordului spre Calea Eroilor de către un șofer de 26 de ani, din Ialomița și autoutilitara care circula din sens opus, la volanul careia era un conducător auto de 57 de ani, din București.”
În urma impactului, vehiculele implicate în accident au fost proiectate în afara părții carosabile.
Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerei din autoutilitara, o femeie în vârstă de 54 de ani, de asemenea din Bucuresti.
În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Purtătoruld e cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă, a comunicat că la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului a fost transportat un barbat in varsta de 58 de ani, victimă a accidentului rutier la care ne referim.

Bărbatul a suferit un TCC, Traumatism toraco-abdominal in obervatie si un traumatism la nivelul membrului superior, este stabil hemodinamic si respirator, conștient, cooperant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button