ȘTIRILE ZILEI

Sensul giratoriu amenajat la Spătaru este funcțional (VIDEO)

Lucrările de amenajare a unui sens giratoriu în localitatea Spătaru, la intersecția DN2 cu DN2B, au fost aproape finalizate. Scopul lucrării a fost acela de a simplifica traficul și de a reduce riscul de producere a accidentelor rutiere.

Realizarea unui sens giratoriu a fost cerută intens de șoferii care vin dinspre Zona Industrială pentru a intra pe DN2E85, deoarece aici au avut loc numeroase accidente din cauza vizibilității scăzute a celor care ies din Șoseaua București în drumul european.

„Am promis în campania electorală și m-am ținut de cuvânt! Am reușit, la sfârșitul anului trecut, să demolăm “Borcanul”, o construcție care împiedica vizibilitatea din intersecție. Veștile bune continuă! Acum Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început amenajarea rondului, în zonă. Astfel manevrele de ieșire din intersecție vor fi făcute în siguranță, iar cozile interminabile de mașini care se formau din cauza traficului intens, vor dispărea!”, a declara presei, în urmă cu trei săptămâni deputatul liberal Gabriel Avrămescu, cel care a făcut diligențele necesare pentru aprobarea lucrării respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button