ȘTIRILE ZILEI

„SCRISORI PENTRU EROII ZILELOR NOASTRE” (FOTO+ VIDEO)

La inițiativa elevilor şi profesorilor din cadrul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Buzău, astăzi, 28.04.2021, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a avut loc evenimentul „SCRISORI PENTRU EROII ZILELOR NOASTRE”.

Elevii prestigioasei instituții de învățământ din municipiul Buzău au realizat scrisori adresate cadrelor medicale de la Spitalul Județean, ca semn de preţuire, respect şi motivare pentru a merge mai departe în lupta împotriva COVID-19.

Scrisorile liceenilor au stârnit emoție cadrelor medicale prezente la eveniment, care au apreciat din plin nobilul gest.

Din partea Spitalului Județean, la eveniment au participat managerul instituției, Ec. Claudiu Damian, directorul medical, Dr. Andreea Meleru, medicul şef secţie A.T.I., Dr. Victor Ioniţă, medicul şef secţie Boli Infecţioase, Dr. Bogdan Micu, medicul specialist Medicină de Urgenţă U.P.U.-SMURD, Dr. Robert Irimie, şi medicul specialist PNF, Dr. Mădălina Cos.

Din partea Colegiului „Mihai Eminescu”, au fost prezenți Dna. Rădița Palela, director, Prof. Daniela Albu şi doi elevi.

Dna. Rădița Palela: „Am venit astăzi în fața dumneavoastră pentru a vă mulțumi pentru scutul pe care l-ați făcut oamenilor din Buzău pentru a preveni infectarea cu nemilosul virus. Vă mulțumim tuturor, de la dl. manager, la domnii doctori, doamnele asistente, infirmiere pentru răbdarea, devotamentul și responsabilitatea cu care ne-ați păzit de nemilosul virus. Vă dorim să aveți sănătate,  să aveți împlinirea muncii pe care o realizați zi de zi.”

Dr. Victor Ioniță: „Aceste aprecieri venite din sufletul pur al copiilor ajung exact la sufletul nostru și acest gen de aprecieri sunt de fapt motorul și sursa de energie care ne țin în activitate, ne ajută să mergem mai departe și să ne îndeplinim menirea pe care o avem.”

Conducerea Spitalul Județean de Urgență Buzău a mulțumit invitaților pentru acest gest deosebit și a hotărât ca în fiecare secție a spitalului să ajungă câte un tablou cu scrisoarea adresată cadrelor medicale.

Compartiment Relații Publice
Adriana Bunilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button