CULTURĂ

BIAF – Festivalul care pune Buzăul pe harta culturală a României

BIAF va fi un festival al tuturor artelor, unic în regiune prin conceptul său și se va desfășura în perioada 25 august – 25 septembrie, în municipiul Buzău și în mai multe locații din județ.

Buzău International Arts Festival reunește edițiile cu numărul șase ale Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B și Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ IFF și va aduce publicului întâlniri unice cu vedete de talie internațională și numeroase alte evenimente – expoziții, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe, masterclass-uri și altele.

Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural ,,Alexandru Marghiloman”.

Toate detaliile cu privire la festival au fost oferite de către viceprimarul municipiului Buzău, Oana Matache, la conferința de presă, organizată joi, 10 iunie 2021 și transmisă în direct pe pagina de facebook https://m.facebook.com/biafRomania/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button