POLITICĂ

Organizația municipală PNL Buzău și-a ales liderul (FOTO)

Scrutinul desfășurat duminică, 27 iunie, pentru președinția filialei municipale a PNL Buzău a fost câștigat detașat de senatorul Vlad Pufu, care a condus organizația și până acum cu titlul de interimar.Potrivit numărătorii, senatorul Pufu a obținut 110 voturi, iar Gabriel Laurențiu Banu, contracandidatul său, doar 24 de liberali.

”A fost o zi foarte frumoasă pentru Partidul Național Liberal, am dat exemplu buzoienilor că suntem un partid cât se poate de democratic, în care există dezbatere”, a declarat Vlad Pufu, la scurt timp după ce a aflat că a fost ales lider al filialei municipale a PNL Buzău.

”PNL Buzău mai câștigă un om de valoare în echipă! Senatorul Vlad Pufu a primit votul de încredere al colegilor organizației municipale pentru funcția de președinte. Felicitări, Vlad! Organizația municipală a PNL BUZĂU are nevoie exact de un astfel de lider, un om care a demonstrat foarte multe în afara perimetrului politic și care, va aduce, cu siguranță, plus valoare, în interiorul organizației municipale a PNL Buzău. Felicitări noii echipe liberale de la municipiu! Îi știu bine pe fiecare dintre oamenii care s-au alăturat lui Vlad Pufu în campanie și care de astăzi ocupă un loc în Biroul Permanent Municipal al PNL Buzău. Le cunosc ambiția, le cunosc speranțele și sunt sigur că vor continua să reclădească PNL Buzău, iar în următorii ani, vor veni, în fața buzoienilor, cu viitorul primar al municipiului și cu o echipă de consilieri locali pregătită să dezvoltăm Buzăul împreună!”, a declarat la finalul scrutinului președintele interimar al PNL BUzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

Iată lista tuturor aleșilor din structura de conducere a Organizației Municipale PNL Buzău:

Vlad Pufu
Geta Burducea
Florin Sangiu
Elena Gurguiatu
Constantin Ionescu
Claudiu Carpen
Dragomir Vasii
Andrei Neder
Diana Minea
Constantin Coman
Viorel Ștefu
Venera Acsinte

Adina Boțoacă

Vasile Carpit

Cristian Ciubotaru

 Dora Dascălu

Aurel Dumitru

 Gabriela Georgescu

 Viorel Manea

 Daniela Matache

George Mihăilescu

Laurențiu Oprea

Octavian Posea

Loredana Tatu

Dana Toma Nicolau

 Nina Untea

Leon Velicu

SURSA FOTO: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button