ȘTIRILE ZILEI

Primarul și localnicii din Bisoca au protestat, azi, la București (FOTO + VIDEO)

Un grup de localnici din Bisoca în frunte cu primarul comunei, Florin Stemate, s-au alăturat, marți, 29 iunie, manifestanților care s-au adunat în fața Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor pentru a protesta de față de urși. Oamenii au manifestat pentru siguranță și dreptate.

Participanţii la manifestaţie au purtat pancarte pe care se putea citi „Cu ursul nu-i de joacă”, „Viaţa umană este pe primul loc sau ”Vrem să ne creștem copiii și nepoții în siguranță”. Unii dintre manifestanţi purtau fotografii cu animale care le-au fost ucise de urşi.

Primarul Florin Stemate crede că nu mai durează mult și oamenii vor cădea și ei pradă urșilor și spune că din luna martie și până în prezent a transmis circa 20 de cereri către Ministerul Mediului și reprezentanții din județul Buzău pentru a rezolva această problemă.


În ultima vreme, nu a fost săptămână fără ca ursul să nu atace la Bisoca, să distrugă adăposturi și să le omoare animalele din gospodării.

Întreaga comunitate este sub teroare și speră ca după protestul din faţa Ministerului Apelor și Pădurilor, autorităţile să găsească cele mai potrivite soluții pentru a îndepărta urşii.

FOTO: Vlad ORJAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button