POLITICĂ

Prima conferință de presă susținută de noua conducere a PSD Buzău! „Buzăul avea nevoie de cineva care să țină activitatea de zi cu zi”

Senatorul Lucian Romașcanu, a avut, miercuri, prima întâlnire cu reprezentanții mass mediei locale în calitate de șef al PSD Buzău. Senatorul Romașcanu a recunoscut că îl onorează numirea respectivă, chiar dacă este o poziție temporară și a explicat că organizația județeană avea nevoie de cineva care să-i coordoneze activitatea de zi cu zi.

„Este o poziție extrem de onorantă, dar, repet, este o poziție temporară, interimară. O poziție de președinte de organizație se câștigă prin vot.

Eu am ca misiune să duc activitatea curentă a partidului, împreună cu colegii mei, pe perioada cât președintele Marcel Ciolacu este prins la nivel național, în pregătirea unor alegeri, care nu știm dacă mâine sau poimâine, dar oricum vin. Va exista la nivel central o coordonare a județelor în care chiar și domnul Ciolacu va fi implicat, deci Buzăul avea nevoie de cineva care să țină activitatea de zi cu zi.

Îi mulțumesc și pe această cale pentru onoare și sunt convins că vom reuși să ducem înainte ceea ce dumnealui a făcut. Repet, organizație Buzău este între primele trei organizații din țară, de ani de zile, ceea ce reprezintă o moștenire extrem de onorantă, dar și o moștenire care crează responsabilități majore. Ne propunem lucruri foarte mari la următoarele alegeri.”, a declarat noul șef al PSD Buzău.

În continuare, senatorul Lucian Romașcanu a trecut în revistă obiectivele pe care echipa de conducere a partidului și le-a propus pentru perioada următoare și a vorbit inclusiv despre condițiile în care va fi posibilă depunerea unei noi moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

„Ne propunem lucruri foarte mari la următoarele alegeri. Sigur că vrem să redobândim primăriile pierdute. Ne propunem ca în contextul în care avem guvern și avem cu cine să discutăm acolo, să nu avem, surprize la rectificare, astfel încât comunitățile locale să fie finanțate după nevoi și nu după culoarea politică. La nivel local ne popunem ca cele promise electoratului, atât la nivel local, cât și la nivel național, să avem grijă să fie duse la îndeplinire.

În ceea ce privește ce se întâmplă la nivel național, este foarte important să transmitem un mesaj foarte ferm că Partidul Social Democrat vrea ca acest guvern să plece pentru că este un guvern incompetent, iar moțiunea pe care PSD o pregătește va fi depusă atunci când vom avea 234 de voturi”, a mai explicat senatorul Lucian Romașcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button