SPORT

FC Buzău merge „ceas” în Liga 2

Echipa lui Cristi Puștai ajunge la 5 victorii consecutive in campionat și își consolideaza poziția a-6a,cu 16 puncte, cu 4 mai mult decât următoarea clasata Unirea Slobozia, dar cu un meci mai putin disputat.După un început perfect de meci, FC Buzău a reușit să marcheze înca din minutul 1 prin Adrian Chică-Rosă, marcator al golului decisiv din partida de miercuri cu Academica Clinceni.
Finalul primului act a adus egalarea echipei din Miercurea Ciuc, prin mijlocașul Lorant Kovacs,învingându-l pe Relu Stoian.

Începutul reprizei secunde aduce un nou gol ,iar Csikszereda preia conducerea pe tabela de marcaj.,,Dubla” lui Kovacs aducea Miercurea Ciuc tot mai aproape de cele 3 puncte.

Experiența, dar si calitatea individuală a jucătorilor Buzăului, aduc în minutul 67 egalarea pentru gruparea din ,,Crâng” prin penalty ul executat de Paul Pațurcă, decarul echipei.

Cristi Pustai și-a aratat din nou clasa pe final de meci, atunci când a reușit să-și monteze jucătorii în speranța celor 3 puncte.

Decisiv ca și în meciul de cupă, fundașul Ariel Lopez marchează în minutul 86 și readuce FC Buzău in avantaj și totodata victoria echipei.
FC Buzău traverseaza o formă excelentă iar echipa lui Pustai va avea un cuvânt important de spus în eșalonul secund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button