ANUNȚURI

Miercuri, joi și vineri se oprește apa aici!

Compania de Apă Buzău va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 29.09.2021, între orele 13:00 – 14:00, în comuna Costești, sat Spătaru, pentru executarea lucrărilor de legătură la rețeaua nouă de alimentare cu apă.

Va fi afectat satul Spătaru.

Compania de Apă Buzău va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 30.09.2021, între orele 08:30 – 18:00, în Nehoiu, pe str. Bisericii si str. Gh.Doja pentru efectuarea operațiunii de cuplare a rețelei nou executată la rețeaua existentă.

Va fi afectat orașul Nehoiu – Aleea Tineretului, str. Gh.Doja, str. Bisericii, str. Vadului = 30 utilizatori casnici, 6 scări de bloc, 5 agenti economici.           

Compania de Apă Buzău va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 01.10.2021, între orele 9.00 – 18.00, în comuna Cernătești, pentru efectuarea operațiunii de relocare a conductelor de distribuție a apei.

Vor fi afectate localitățile Cernătești, Zărnești Slănic, Vlădeni și Căldărușa.

Atenționăm utilizatorii că la reluarea serviciului de furnizare a apei, pentru o perioadă scurtă de timp, pot apărea perturbații ale calității apei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe utilizatori

          că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă, în cel mai scurt timp.

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button