SPORT

Meci echitabil pentru FC Buzău

FC Buzău și ASC Viitorul Târgu Jiu s-au întâlnit astăzi pe stadionul Gloria din Buzău. Cu câteva sute de susținători în tribune și cu un prim 11 foarte bun, Buzăul pleca cu prima șansă.Surprinzător, minutul 3 aduce deschiderea rapidă a scorului ,dar pentru oaspeți.După o fază care nu anunța foarte multe, Gabriel Dodoi marchează pentru echipa lui Eugen Trică.

După minute în care FC Buzău a controlat jocul, centralul partidei acordă lovitura de pedeapsă pentru echipa gazdă. Cristian Ciobanu, aflat într-o formă foarte bună, punctează fară emotii de la punctul cu var,aducând bucurie în tribune.Jocul a continuat la fel de intens, iar la finalul primei reprize, FC Buzău rămâne în 10 oameni, Daniel Vîrtej fiind trimis la vestiare.

A doua repriză a adus un joc consistent din partea echipei lui Pustai. Cu un jucător în minus, aceștia și-au pastrat forma bună, Serges Ekollo fiind un real pericol pentru apărătorii adverși. Spre finalul meciului, Cristi Pustai a inchis jocul, introducându-i în teren pe Sebastian Ghinga și Călin Toma, jucători cu profil defensiv.

Așadar, FC Buzău obține un punct muncit din jocul de azi, următoarea partidă fiind în deplasare cu Dacia Unirea Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button