SPORT

Show aviatic realizat de piloții de la „Boboc” la deschiderea Campionatului Mondial de Rachetomodele (GALERIE FOTO)

Sâmbătă, 2 octombrie, a avut loc deschiderea Campionatului Mondial de Rachetomodele, într-un loc special amenajat de Primărie, la marginea municipiului Buzău. Au fost prezenți delegații din 16 țări, printre care și Rusia și Statele Unite, care au putut urmări un show aviatic realizat de piloții de la Baza Aeriană de la Boboc.

La eveniment au participat reprezentanţi ai Federației Aeronautică Internațională,autorități civile și militare dar şi cosmonautul Dumitru Prunariu.

Peste 400 de sportivi din întreaga lume participă, în perioada 2 – 8 octombrie, la Campionatul Mondial de Rachetomodele, organizat la Buzău, informează Ministerul Tineretului şi Sportului.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Modelism, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului.

Alături de sportivii români, la competiție vor participa reprezentanţi din 15 ţări: Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Ţările de Jos, Polonia, Ucraina, Slovacia, Serbia, Spania, Belarus și Uzbekistan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button