SPORT

România a obținut patru medalii de aur la Campionatul Mondial de Rachetomodele

S-a încheiat Campionatul Mondial de Rachetomodele, competiţie organizată la Buzău. Festivitatea de premiere a avut loc, vineri, 8 octombrie, pe câmpul de desfăşurare a concursului. Echipa României, din componenţa căreia fac parte buzoieni în majoritate, a obţinut 13 medalii.

Festivitatea de închidere a evenimentului sportiv a avut loc pe Aerodromul Spătaru. Statele Unite ale Americii, Polonia şi Rusia sunt ţările care au luat trofeele Campionatului Mondial de Rachetomodele, competiţie găzduită la Buzău. Alături de federaţiile internaţională şi naţională de specialitate, Primăria Buzău a fost organizator al Campionatului. Echipa naţională a României, de juniori şi seniori, formată din 26 de sportivi, al cărui căpitan este buzoianul Lucian Şercăianu, a avut în componenţă 18 buzoieni şi a câştigat 13 medalii: patru de aur, cinci medalii de argint şi patru medalii de bronz.

”Iată că tradiţia buzoiană în acest sport merge mai departe şi le mulţumim pentru rezultatele foarte bune obţinute. Multe felicitări tuturor participanţilor la acest mare eveniment internaţional, petrecut la Buzău”, a scris primarul Buzăului, Constantin Toma, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button