SPORT

PLOAIE de goluri pe malul Dunării

  FC BUZĂU se distrează cu echipele de pe malul Dunării. După ce în runda a-5a a înscris de 14 ori în poarta celor de la Unirea Constanța, astăzi, pe stadionul din Brăila, echipa lui Pustai s-a impus cu 7-0.
  Meciul a debutat cu o ocazie a celor din Brălila, în minutul 2, atunci când Relu Stoian a intervenit la șutul lui Răducan. Imediat, FC BUZĂU a pus stăpânire jocului, iar în minutul 14, după o fază pe partea stângă, Tudor Oltean deschide scorul cu un șut necruțător.Prima repriza a fost controlata de la un cap la altul de buzoieni, iar în minutul 33, după o fază lucrată, Ekollo face 2-0.În minutul 37, iese la rampă si MVP-ul partidei Adrian Chică-Roșă și face 3-0. Până la pauză, FC BUZĂU a dat dovadă de seriozitate și marchează din nou prin Ekollo, iar la brăilenii intrau la cabine cu un neverosimil 4-0.
   A doua repriza l-a avut ca protagonist pe Adrian Chică-Roșă.În minutul 54 acesta face ,,dubla”. Echipa lui Florentin Petre a fost inexistentă in defensivă, iar minutul 74 aduce nou gol echipei din Crâng, același Chică-Roșă face 6-0 și totodata ,,hattrick-ul”.Ofensiva lui profesorului Pustai a funcționat excelent, iar după o centrare de pe partea dreaptă, iar Chică-Roșă face ,,poker-ul” în minutul 87.La faza următoare, Brăila inscrie golul de onoare, dar este anulat de centralul partidei.
  Fară minute de prelungiri Iulian Dima fluieră finalul meciului, iar FC BUZĂU ajunge la 38 de goluri marcate, cele mai multe dintre echipele aflate pe locurile de play-off.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button