POLITICĂ

Senatorul Lucian Romașcanu prezintă rezultatele unui an de guvernare de dreapta

Criza econonomică prin care trece România în acest moment este invocată de senatorul PSD Lucian Romașcanu ca argument pentru intrarea social-democraților la guvernare.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, liderul inteimar al PSD Buzău a afirmat în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu mass media buzoiană că în cazul în care PSD mai stă mult timp pe margine s-ar putea ca în momentul în care va prelua puterea să nu mai aibă ce guverna.

Astăzi, senatorul Romașcanu s-a adresat cetățenilor printr-o postare pe Facebook, în care a reluat ideea necesității intrării la guvernare a PSD prezentând rezultatele guvernării de dreapta din ultimul an.

„Rezultatele guvernării PNL-USR-UDMR sunt, de netăgăduit, dezastruoase! Pentru cei care încă se îndoiesc de necesitatea intrării PSD la guvernare, cifrele de mai jos sper să fie convingătoare. Este nevoie de viziune, știința guvernării, cuplare la prioritățile românilor.

Nu este timp de calcule politice… Este posibil ca PSD să piardă din scorul electoral, dar oamenii au nevoie de noi acum!

RATA INFLAȚIEI (oct.2020-oct.2021)

+7,9%

UN AN DE SCUMPIRI

MĂRFURI ALIMENTARE + 5,25%

MĂRFURI NEALIMENTARE +11,39%

SERVICII +3,96%CELE MAI MARI SCUMPIRI

Gaze + 46,07%

Energie electrică +24,65%

Combustibili +23,5%

ALIMENTE

Ulei +26,29%

Cartofi +18,04%

Brânză de oaie + 6,92%

Pâine +6,84%

Pește +6,32%

Zahăr +5,68%

Ouă +5,58%”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !