ANUNȚURI

Biblioteca Judeţeană „Vasile Voiculescu” din Buzău s-a închis, pentru a doua oară în acest an

Anunţul a fost făcut de directorul instituţiei, care a precizat că sediul central al Bibliotecii „Vasile Voiculescu” situat în incinta Galleria Mall din Buzău va rămâne închis în această săptămână.

„Având în vedere că în instituţia noastră trei persoane au fost confirmate cu Covid-19, începând de azi 16 noiembrie şi până vineri 20 noiembrie inclusiv sediul central al bibliotecii din Galleria Mall va rămâne închis, gardianul de serviciu va prelua doar cărţile ce trebuie restituite în această perioadă, până la ora 16.00, la intrarea în bibliotecă”, a scris pe pagina de Facebook directorul Bibliotecii Judeţene „Vasile Voiculescu” Buzău, Sorin Burlacu.

Este pentru a doua oară în acest an când biblioteca se închide din cauza infectărilor cu noul coronavirus. În luna iulie, Biblioteca Judeţeană „Vasile Voiculescu” şi-a sistat activitatea timp de cinci zile, până când au fost dezinfectate toate spaţiile, în urma apariţiei primelor cazuri de Covid-19, atunci chiar directorul instituţiei fiind internat în stare gravă.

În, Buzău Direcţia de Sănătate Publică a raportat, luni, 63 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2. Numărul total al buzoienilor infectaţi de la debutul pandemiei este de 5.369, din care 140 au murit, iar 3.869 s-au vindecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button