ȘTIRILE ZILEI

Un mort şi cinci răniţi, într-un accident rutier produs pe DN2 E85

Impact frontal între două autoturisme, pe DN2 E85, pe sensul Urziceni-Buzău, în Costeşti. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor cinci.

În dimineața acestrei zile a avut loc o coliziune între un autoturism condus pe direcţia Buzău către Bucureşti de un şofer buzoian în vârstă de 57 de ani şi autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla o şoferiţă în vârstă de 32 de ani, din Brăila.  

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului buzoian şi rănirea a patru pasageri din maşina acestuia, bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 60 de ani. De asemenea, a fost rănită şi şoferiţa din Brăila.   Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.  

La ieşire din municipiul Buzău, traficul a fost redirecţionat pe DN1B până la reluarea traficului în condiţii normale pe DN2 E85.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button