ADMINISTRAȚIE

Apel al primarului comunei Mărăcineni către cetățeni

Prima etapă a recensământului populației și locuințelor a îluat startul și în comuna Mărăcineni.

Primarul comunei Mărăcinei, Constantin Dumitru, s-a adresat cetățenilor care sunt domiciliați în comună să se recenzeze on-line, intrând pe platforma www.recensamantromania.ro.

„Dragi locuitori ai comunei Mărăcineni,

Astăzi, 14 martie 2022, a început prima etapă de autorecenzare din cadrul Recensământului populației și al locuințelor. Este perioada în care fiecare dintre noi are o înaltă responsabilitate: aceea de a se declara cetățean al acestei comune, ajutându-și, astfel, comunitatea din care face parte.

Noi, locuitorii comunei Mărăcineni, am dovedit în multe rânduri că știm să fim uniți, că suntem membri activi ai comunității din care facem parte. De aceea, vă invit pe toți cei care locuiți aici să vă recenzați ON-LINE, accesând site-ul www.recensamantromania.ro și urmând pașii din formular.

De asemenea, vă asigurăm de întregul nostru sprijin, în cazul în care doriți să beneficiați de asistență în cadrul procesului de recenzare.Participând la Recensământ ne ajutăm comunitatea!”

https://www.facebook.com/primariamaracineni/photos/a.101493374573225/765462708176285/

Recensământul indică populația care trăiește efectiv pe teritoriul țării noastre și ajută astfel autoritățile să se organizeze și să dezvolte politici publice pentru pentru fiecare domeniu de activitate: de la crearea de noi locuri de muncă, până la alimentarea cu gaze și curent a unor comunități. Formularul de recensământ trebuie completat atât de cetățenii români, cât și de cei străini care locuiesc în România de mai bine de un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button