POLITICĂ

Ministrul Lucian Romașcanu, după ce un deputat USR a semnat de două ori moțiunea simplă împotriva sa: ”Dacă era nevoie de o nouă probă a penibilului acţiunilor USR, ea a venit astăzi”

După ce USR a depus moțiune simplă împotriva ministrului Culturii, Lucian Romașcanu, acesta a reacționat spunând că „o activitate guvernamentală dezastruoasă se completează armonios și cu o incapacitate parlamentară pe măsură”.

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, i-a ironizat marți pe USR-iști după ce moțiunea simplă depusă de aceștia împotriva sa a fost amânată pentru că un deputat a semnat-o de două ori.

„Dacă era nevoie de o nouă probă a penibilului acţiunilor recente ale USR, aceasta a venit astăzi. O activitate guvernamentală dezastruoasă se completează armonios şi cu o incapacitate parlamentară pe măsură. Iulian Bulai, vârful tocit de lance ruptă a corectitudinii politice prost înţelese, şi-a aruncat, cu sprijinul solid al colegilor, moţiunea în şanţ. Tot elanul proletar, toată elocinţa de TV şi de tribună parlamentară, înfierbântată şi necruţătoare, au eşuat în scrum şi fum. Sigur, moţiunea era doar puţină adrenalină înspre trezirea din catalepsie a USR, dar, chiar şi aşa, alegătorii USR meritau măcar puţină tragere de inimă din partea celor trimişi să-i reprezinte. Să nu aduni 50 de semnături, să fii nevoit să furi prin dublarea unei semnături arată drumul fără întoarcere al acestui partid fără trecut, cum se laudă, dar şi fără viitor. Nu s-a putut. Ne vedem data viitoare”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

https://www.facebook.com/romascanu2016/posts/388263916448533

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button