CULTURĂ

De Florii sunteți invitați la „Casa Matei”

Pensiunea CASA MATEI, împreună cu ANTREC România au onoarea să vă invite la lansarea unui nou concept în spațiul turistic-cultural românesc, acela de PENSIUNE CULTURALĂ.

Acest concept are ca scop impulsionarea activității unităților de turism rurale prin asocierea lor concretă la viața culturală locală și regională. Parteneriatul cu muzeele județene urmărește promovarea în rândul turiștilor a celor mai valoroase aspecte ale istoriei și artei locurilor, într-o manieră organizată, într-un dialog integrat turism-artă-cultură. Scopul implementării acestui concept cu totul nou pentru agroturismul românesc este multiplu, dar are în centrul său turistul transformat în consumator de acte culturale și muzeale. Deținătoare de patrimoniu cultural național, promotoare de activități culturale și recreative, muzeele pot deveni parteneri viabili ai agroturismului românesc contribuind esențial la experiența turistică a oaspeților agropensiunilor.

De Florii, în zi de sărbătoare creștină și totodată Ziua Turismului Rural Românesc lansăm acest concept cu invitația de a fi însușit si urmat de cât mai multe pensiuni agroturistice din România pentru a da noi valențe turismului rural și activității muzeale așa încât turiștii să beneficieze de experiențe cât mai complexe.

Cu ocazia acestui eveniment va fi prezentat și primul Punct Gastronomic Local din județul Buzău – Chez Simonne, aflat în Pensiunea Berca.

Vă așteptăm duminică 17 aprilie 2022 la ora 11.00 la sala de conferințe a pensiunii Casa Matei din Berca-Buzău. Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm să ne confirmați prezența dumneavoastră fie telefonic (0722601300), fie prin email(receptie@casa-matei.ro).

Cu stimă,

Marilena Stoian – fondator ANTREC

Loredana Cristișor – manager Casa Mate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button