ADMINISTRAȚIE

„Din 4500 de locuințe, avem aproape 3000 de precontracte semnate!”

În cel mai scurt timp, locuitorii comunei Mărăcineni vor fi branșați la sistemul de alimentare cu gaze. În urmă cu puțin timp, înainte de sărbători, primarul Constantin Dumitru, i-a anunțat pe locuitorii comunei că sunt așteptați să semneze precontractul pentru racordarea la gaze și i-a anunțat că branșamentul este gratuit.

Primăria s-a angajat ca, în plus, să suporte și cheltuielile aferente montării contoarelor la limita fiecărei proprietăți.

Stimați locuitori ai comunei Mărăcineni,

Știm cu toții cât ne-am luptat pentru înfăptuirea visului nostru de atâția ani, alimentarea cu gaze a comunei. Rețeaua de gaze în Mărăcineni este de mult o certitudine, un proiect pentru a cărui realizare lucrăm în fiecare zi.Avem și o veste mare pentru dumneavoastră și, totodată, o rugăminte:

❗️❗️❗️ 𝐄 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥: 𝐕ă 𝐚ș𝐭𝐞𝐩𝐭ă𝐦 𝐩𝐞 𝐭𝐨ț𝐢 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐫𝐢𝐦ă𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐌ă𝐫ă𝐜𝐢𝐧𝐞𝐧𝐢, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐛𝐫𝐚𝐧ș𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮ț𝐢𝐞 𝐚 𝐠𝐚𝐳𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞, 𝐜𝐞 𝐮𝐫𝐦𝐞𝐚𝐳ă 𝐚 𝐬𝐞 î𝐧𝐟𝐢𝐢𝐧ț𝐚 î𝐧 𝐬𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐌ă𝐫ă𝐜𝐢𝐧𝐞𝐧𝐢, 𝐏𝐨𝐭𝐨𝐜𝐞𝐧𝐢 ș𝐢 𝐂ă𝐩ățâ𝐧𝐞ș𝐭𝐢! 🙂Lucrările vor începe în curând și sunt gratuite. Nu veți plăti niciun leu pentru brașnament, adică pentru legătura dintre conducta principală și curtea dumneavoastră. De asemenea, și contorul inteligent este gratuit.Vă așteptăm la sediul Primăriei pentru a semna contractele!

Cu stimă,

Constantin Dumitru P R I M A R”

Primăria Mărăcineni a primit 16 milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru înființarea rețelei comunale de gaze.

„S-au scumpit gazele, dar și lemnele. Apoi, gazele înseamnă confort. Nu mai trebuie să tai lemne tot timpul, să faci focul, să cauți de unde să cumperi lemne, să te tocmești, să le stivuiești în magazie etc.”, a declarat pentru presă primarul comunei, Constantin Dumitru.

Aceeași sursă a mai precizat că, din 4500 de locuințe, câte există în Mărăcineni, s-au semnat precontractele pentru 3000 de locuințe, ceea ce dovedește un interes uriaș al oamenilor pentru această investiție și oferă în același timp garanția concretizării ei.

În cel mai scurt timp vor demara lucrările pentru pentru înființarea rețelei de distribuție pe străzile din comună și pentru a aduce țeava cu gaze de la Vernești până la Mărăcineni pe sub șoseaua Buzău – Brașov, calea ferată Buzău – Nehoiașu, canalul energetic și râul Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button