SPORT

Voleibalistele de la CSS Buzău au fost premiate de Consiliul Județean

Echipa de minivolei feminin a Clubului Sportiv Școlar Buzău, campioană națională în urma turneului încheiat recent, a fost premiată de Consiliul Județean, în cadrul ultimei ședințe ordinare.

Voleibaliste și antrenoarele lor au fost premiate de către conducerea Consiliului Județean Buzău, în cadrul unei ceremonii, iar președintele Petre Emanoil Neagu, a ținut să le mulțumeacă sportivelor și antrenoarelor pentru performanța extraordinară obținută.

Fiecare din cele 11 componente ale echipei de minivolei a primit din partea conducerii Consiliului Județean Buzău câte o diplomă de excelență, dar și suma de 500 de lei.

Weekend-ul trecut, echipa Clubului Sportiv Şcolar Buzău a obținut titlul de campioană naţională la minivolei feminin! În ultimul act al turneului final, desfășurat la Craiova, Clubul Sportiv Şcolar Buzău s-a impus, cu 3-2, în faţa gazdelor de la Club Sportiv Volei Craiova, deţinătoarea titlului.

Echipa de minivolei feminin a CSS Buzău este la al III-lea titlu de campioană a României. Primele două titluri au fost obținute în perioada 2007-2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button