ADMINISTRAȚIE

Primarul Toma spune că lucrările de investiții vor continua în municipiul Buzău

Primarul Constantin Toma s-a adresat, luni, Parchetului General, cu solicitarea de a lămuri într-un timp cât mai scurt aspectele care au dus la declanșarea anchetei penale privind gestionarea fondurilor europene la nivelul municipiului Buzău. Cu toate acestea, spune primarul Constantin Toma, lucrările de investiție vor continua pe banii constructorului. Constantin Toma a avut deja o întâlnire cu responsabilii companiei austriece STRABAG, cea care efectuează lucrările în orașul Buzău și spune că, în cazul în care suspiciunea de fraudă nu va fi lămurită într-un timp rezonabil, iar constructorul nu va mai putea suporta continuarea lucrărilor, Primăria va aloca fonduri pentru a nu fi blocate șantierele din municipiu.

Săptămâna trecută, Agenția de Monitorizare din cadrul Ministerului Dezvoltării a anunțat Primăria Buzău că, în procesul de verificare și autorizare a unor cereri de rambursare s-a constatat o suspiciune de fraudă în cadrul proiectului european de reabilitare a străzii Transilvaniei, Bulevardului Unirii și Aleei Industriilor.

Cazul a ajuns în atenția organelor de urmărire penală, iar până la clarificarea situației autorizarea cererilor de rambursare sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button