CULTURĂ

Festivalul „BUZĂUL | IUBEȘTE | TEATRU” se întoarce

După doi ani in care atât teatrul, cultura, cât și întreaga societate au avut de suferit, ne bucurăm să vă scriem cu vești bune. Pe această cale, ne dorim să anunțăm reîntoarcerea Festivalului BUZĂU / IUBEȘTE / TEATRU pe scena Teatrului „George Ciprian” din Buzău, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău. Ediția acestui an va avea loc în perioada 11-18 iunie 2022.

Remarcându-se drept o tradiție a spațiului cultural buzoian care împlinește 19 ani de la debut, Festivalul BUZĂU / IUBEȘTE / TEATRU este cea mai amplă manifestație culturală cu specific teatral din zonă. Acesta numără 17 ediții de succes, care au unit și bucurat iubitorii de teatru din Buzău și din împrejurimi. Manifestarea are caracter competitiv, iar premiile sunt acordate de două jurii: unul alcătuit din specialiștii ai artelor spectacolului (actori, regizori, critici), și un juriu al publicului, ai cărui membri urmează să fie selectați prin tragere la sorți.

Selecția de spectacole, realizată de teatrologul Carmen Stanciu, cuprinde montări reprezentative pentru scena de teatru românească, în regia lui Vlad Massaci, Răzvan Mazilu, Cristian Ban, Sânziana Stoican, Radu Iacoban sau Slava Sambriș. Programul festivalului reunește producții ale instituțiilor teatrale: Teatrul Evreiesc de Stat București, Teatrul UNTEATRU, Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău, Teatrul „Maria Filotti” Brăila, Teatrul de Stat Constanța, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești și Teatrul EXCELSIOR București.

De asemenea, avem în program o expoziție permanentă de costume elisabetane (curator: scenograf Ștefania Cenean), un atelier de scenografie și un segment OUTDOOR destinat celor mici, care se va desfășura în weekend-ul 11-12 iunie și sâmbătă, 18 iunie. Acesta cuprinde producțiile originale marca Teatrul Oriunde: o adaptare originală a basmului „Croitorașul cel viteaz” de Frații Grimm („Croitorașul cel mai cel”) și o demonstrație de teatru ambulant inedită,  „Farse medievale în stil nemedieval”, spectacol dedicat întregii familii.

Pentru ca acest eveniment teatral să atragă un segment de public cât mai divers și ca informația să circule spre un volum mai mare de potențiali spectatori, vă propunem să ne fiți alături în următoarele săptămâni, asociind imaginea dumneavoastră cu activitățile din cadrul festivalului. Întrucât considerăm că misiunea BUZĂU / IUBEȘTE / TEATRU corespunde specificului publicației dumneavoastră, vă propunem acest parteneriat media.

În cadrul parteneriatului, ne dorim să ne bazăm pe dumneavoastră să preluați comunicatele de presă și materialele publicitare trimise de noi, în vederea distribuirii acestora către cititorii publicației dumneavoastră. În schimbul sprijinului dumneavoastră, ne angajăm să vă oferim: afișarea logo-ului pe toate materialele promoționale ale proiectului (afiș, flyere, banner, roll-up, mash-up etc.), menționarea parteneriatului pe website-ul Teatrului „George Ciprian” și promovarea activă pe canalele de social media (Facebook, Instagram) ale Festivalului BUZĂU / IUBEȘTE / TEATRU. De asemenea, în cazul în care vă doriți să participați la evenimentele din cadrul festivalului, vă punem la dispoziție invitații și vă așteptăm cu drag.

În speranța că propunerea de a vă asocia cu proiectul nostru a reușit să vă stârnească interesul, vă rugăm să ne comunicați răspunsul dumneavoastră până luni, 23 mai 2022.

Cu deosebită stimă,

Gina Chivulescu, Manager Teatrul,,George Ciprian”

Persoană de contact:

Georgiana Vlădoiu

E-mail: teatrulgeorgeciprian.pr@gmail.com

Tel: 0733 882 156

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button