SPORTȘTIRILE ZILEI

S-au pus în vânzare biletele

Pe data de 24 iunie 2022, Buzăul va fi gazda unui eveniment sportiv de excepție, care va aduce în oraș nume mari ale kick-boxingului mondial. Este vorba despre gala „Dynamite Fighting Show”, eveniment ajuns la cea de-a XV-e ediție și care este organizat de Asociaţia „Federaţia Sporturilor de Contact” în parteneriat cu Consiliul Județean Buzău. 

A 15-a ediție a circuitului Dynamite Fighting Show, fondat de Cătălin Moroșanu, va ajunge pe 24 iunie la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, acolo unde ultimul mare eveniment internațional de kickboxing a avut loc în 2008. Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase și Florin Rambo Lambagiu se numără printre luptătorii care vor urca în ring în gala de peste două săptămâni.

Biletele au fost deja puse în vânzare, iar prețul unuia este de 50 de lei. Până în acest moment, 3 sectoare au fost deja epuizate, tichetele fiind disponibile atât pe bilete.ro, cât și la Sala Sporturilor. Gala Dynamite Fighting Show poate fi urmărită în direct pe Pro Arena, dar și online pe platforma sportextra.ro. De asemenea, grație unui parteneriat internațional, meciurile vor fi difuzate inclusiv în Statele Unite ale Americii, în rețeaua regională NBC Sports, dar și pe televiziuni precum Nevada Sports Net, Marque Sports și Stadium TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button