ADMINISTRAȚIE

Dezbatere publică pe tema construirii unui nou sediu pentru Judecătorie

Prima etapă în acest proiect o reprezintă consultarea populaţiei în vederea realizării Planului Urbanistic de Detaliu ce va sta la baza autorizaţiei de construire a sediului instanţei buzoiene.

Toate documentele pentru acest proiect pot fi consultate de cei interesaţi pe site-ul Primăriei Buzău.  Potrivit documentelor publicate, sediul Judecătoriei Buzău va fi ridicat pe Bulevardul Gării, pe o parte din terenul fostei maternităţi, respectiv pe circa 4.000 de metri pătraţi. 

Clădirea va fi prevăzută cu încăperi şi circuite speciale pentru public şi persoane private de libertate, specifice sediului de instanţă de judecată. 

Pe lângă clădirea propriu zisă, pe suprafaţa respectivă ar urma să fie amenajate locuri de parcare pentru personalul Judecătoriei şi pentru persoanele care au de rezolvat ceva probleme la instanţă, dar şi căi de acces speciale auto şi pietonale.

De asemenea, este prevăzută amenajarea unor spaţii verzi. Ridicarea unui sediu peste magistraţi este mai mult decât necesară. Din anul 2015, Judecătoria Buzău îşi desfăşoară activitatea într-un mall din nordul oraşului.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button