ȘTIRILE ZILEI

Lăutari din Buzău, răniți după ce s-au răsturnat cu mașina

Cinci tineri, între care şi lăutari, au ajuns la spital în urma unui accident rutier, în care s-au răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile. Evenimentul s-a produs la miezul nopţii de luni spre marţi, 13/14 iunie, pe E85, în localitatea Spătaru, Buzău.

Autoturismul condus pe direcţia Buzău către Urziceni de către un şofer în vârstă de 19 ani, din Mihăileşti, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat pe câmp.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului şi a altor patru pasageri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, între care şi o tânără.  Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În maşina distrusă au fost găsite mai multe instrumente muzicale, toate deteriorate. Lăutarii avuseseră cântări în timpul zilei, iar la miezul nopţii se întorceau acasă, în Mihăileşti.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button