ȘTIRILE ZILEI

Bătaie între medicii Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean

Spitalul Județean se află în mijlocul unui scandal fără precedent. Unul dintre medicii moldoveni care lucrează aici, Alexandru Mahovici, a fost, se pare, victima agresiunii doctorului Mihai Tache, care i-ar fi sărit cu pumnii în cap la propriu, în urma unei neînțelegeri de natură profesională. Cel puțin așa susține doctorul Mahovici, care, astăzi, a dat o declarație oficială în acest sens. Cei doi medici primari sunt angajați pe Secția de Chirurgie Plastică a spitalului.

Scandalul a avut loc săptămână trecută și a ajuns în atenția presei locale, determinând o reacție din partea conducerii Spitalului Județean, care a transmis următoarele prin biroul de presă al instituției:

Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public cu privire la conflictul dintre doi medici, angajati ai SJU Buzau, conducerea s-a autosesizat și a dispus efectuarea cercetarii evenimentului iar in functie de rezultatul acesteia se vor dispune masuri in consecinta.
Facem precizarea că Spitalul Judetean de Urgenta Buzau se disociaza de astfel de comportamente si are toleranta zero fata de acestea.”

Foarte interesant este faptul că majoritatea cazurilor care au intrat în ultima vreme în atenția comisiilor de etică și de disciplină ale Spitalului Județean vin de pe Secția de Chirurgie Plastică, unde scandalurile par sa se țină lanț.

„Nu e prima dată când mă lovește! S-a mai întâmplat în trecut. Agresiunea fizică e o continuare a agresiunii psihice. Eu sunt din Rep. Moldova, facultatea am făcut-o la Chișinău, iar dânsul mă înjosește constant, că aia nu e facultate, că nu sunt un medic bun etc. Mă hărțuiește de câțiva ani, am ajuns să vin la serviciu cu frica în sân din pricina dânsului”, declarat medicul primar Alexandru Mahovici pentru Buzoienii.ro

Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button