ȘTIRILE ZILEI

Marea anchetă anunțată de conducerea Spitalului Județean se pare că este compromisă din start

Scenele incredibile care au adus Spitalul Județean de Urgență din Buzău în atenția opiniei publice din toată România sunt în prezent „analizate” pe toate părțile în cadrul anchetei interne promise de conducerea unității.

Medicul Mihai Tache a fost acuzat de colegul său de pe Secția de Chirurgie Plastică, medicul Alexandru Mahovici, că l-a agresat verbal, dar și fizic chiar în incinta spitalului.

La scurt timp după ce declarația respectivă a ajuns în presa locală, conducerea Spitalului Județean a transmis tuturor redacțiilor, prin biroul de presă al unității, un comunicat de presă prin care anunța că va declanșa o anchetă riguroasă în acest caz, anchetă care de altfel se desfășoară în acest moment pe Secția de Chirurgie Plastică.

Există voci care, pe bună dreptate, consideră însă că ancheta respectivă este compromisă din start, deoarece persoana insărcinată să o efectueze este un angajat al spitalului apropiat de doctorul Tache. Este nimeni altul decât responsabilul cu protecția și securitatea în muncă a angajaților, pe care doctorul Tache l-a angajat în spital pe vremea când ocupa funcția de manager, imediat după ce respectivul a fost dat afară din Poliție pentru săvârșirea unei fapte grave. Practic, cel care anchetează acum acest caz a fost ajutat de doctorul Tache într-unul dintre cele mai grele momente din viața sa, fapt care ar putea să-i influențeze obiectivitatea.

De aici și îndoielile celor care urmăresc cu atenție acest scandal cu privire la corectitudinea cu care va fi tranșat de către fostul polițist.

Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button