ADMINISTRAȚIE

Momente încărcate de emoție, azi, la Consiliul Județean

Cea mai promițătoare jucătoare de tenis din România, buzoianca Alexia Ioana Tatu, de numai 14 ani, campioană la Wimbledon, la juniori, a fost premiată astăzi de Consiliul Județean, care i-a înmânat o diplomă de excelență și 9.000 de lei. Și antrenorul care o pregătește de ani buni a primit aceeași distincție și suma 3.000 de lei.

Acesta a ținut să menționeze că, în ciuda ofertelor pe care tânăra buzoiancă le are, inclusiv de la Ion Țiriac de a se antrena la academia lui Rafael Nadal, pregătirea ei să fie tot la Buzău, cu sprijinul autorităților locale.

A mai fost recompensat pentru promovarea națională și internațională, prin obiectivul foto, a peisajelor mirifice din Munții Buzăului, Teodor Cârdei, pădurar la cantonul de la Lacul Vulturilor, artist fotograf. Consiliul Județean i-a oferit pe lângă diploma de excelență un aparat foto modern.

În cadrușl aceleiași festivoități, pictorul Gheorghe Ciobanu și scriitorul-jurnalist Ștefan Iovan au devenit cetățeni de onoare ai județului Buzău.

La finalul ședinței, a fost semnat un acord de cooperare între Județul Buzău și Raionul Strășeni, la eveniment participând președintele Consiliului Raional Strășeni, Viorel Jardan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !