CULTURĂ

Centrul Muzeal ”I.C. Brătianu”, gazda Târgului de Carte „Gaudeamus”

Centrul Muzeal ”I.C. Brătianu” și-a deschis porțile, pentru un eveniment cultural de excepție organizat la Buzău. Reabilitat recent cu fonduri europene, noul complex cultural găzduiește prima ediție a Târgului de Carte ”Gaudeamus”.

Evenimentul  este organizat de Radio România, în parteneriat cu Consiliul Județean și Muzeul Județean Buzău în perioada 20-23 octombrie.

Încă din prima zi, sute de buzoieni, de toate vârstele, au luat cu asalt standurile celor 25 de edituri prezente la târgul de carte, semn că mai sunt încă mulți iubitori de cărți tipărite, și nu electronice, așa cum este trendul ultimilor ani.

Buzoienii pot vizita Târgul de Carte ”Gaudeamus”, găzduit de Centrul Muzeal „I.C. Brătianu” din Buzău, până duminică după-amiază. Pe lângă mirosul aparte al tipăriturilor, cei care merg la târg au ocazia să cumpere cărți la prețuri mai mici decât cele din librării.

La deschiderea târgului au participat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, directorul Radio România, Dan Preda, precum și managerul Muzeului Județean, Daniel Costache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button