DIVERSE

A fost lansată campania de prevenire a traficului de persoane „Închisoarea nu este doar între gratii!” 

În perioada iulie 2022 – decembrie 2022 se derulează campania „Închisoarea nu este doar între gratii ! „, care urmărește prevenirea traficului de persoane prin creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la rolul cererii în mecanismul traficului de persoane.

Mesajul campaniei, ,, Libertatea unei victime a traficului de persoane depinde de alegerile tale,, este adresat potențialilor consumatori de servicii prestate de victimele traficului de persoane, respectiv servicii sexuale, forță de muncă ieftină sau produse cu prețuri nejustificat de mici. Acesta urmărește sensibilizarea beneficiarilor mesajului anti-trafic cu privire la faptul că alegerile lor pot influența libertatea unei persoane și o pot conduce într-o situație de exploatare.

Sloganul campaniei, „Închisoarea nu este doar între gratii !,, alături de grafica aferentă îmbină conceptele de încredere și inocență de care dau dovadă victimele odată cu luarea unor decizii nepotrivite pentru viitorul lor și reprezintă totodată un îndemn adresat potențialelor victime, evidențiind impactul și consecințele implicării într-o situație de risc.

Pentru realizarea materialelor video, am colaborat cu vloggerul Dorian Popa.

Alături de spotul care ilustrează vizual potențiale situații de exploatare vor fi promovate și numărul TelVerde și site-ul A.N.I.T.P. în vederea accesării acestor canale de comunicare pentru informații suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !