ADMINISTRAȚIE

Capele mortuare și case praznicale pe lângă toate bisericile parohiale din comuna Mărăcineni (FOTO)

Ultimul obiectiv de acest gen a fost inaugurat săptămâna trecută, la Biserica din Căpățânești, cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva”. Lucrărirle au fost finanțate din bugetul local și fac parte dintr-un program mai amplu al Primăriei, care și-a propus să înființeze case praznicale pe lângă toate bisericile din comuna Mărăcineni.

„Stimați locuitori ai comunei Mărăcineni,

De curând, am finalizat lucrările de construire a capelei mortuare „Sfinții Împărați Constantin și Elena” de pe E85. Cu ajutorul lui Dumnezeu, ne-am atins obiectivul de a avea capele mortuare și case praznicale pe lângă toate cele patru parohii ale noastre: Potoceni, Căpățânești, Mărăcineni I și Mărăcineni II.

Aș vrea să vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul și încrederea pe care ni le-ați acordat de-a lungul timpului. Fiți încredințați că toate aceste lăcașuri sunt ale dumneavoastră și că, împreună, vom face tot ce ne stă în putere pentru a le administra și îngriji așa cum trebuie!

Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți!”, a anunțat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei, Constantin Dumitru, primarul comunei Mărăcineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button