ȘTIRILE ZILEI

Interlop din Buzău, arestat după ce ar fi traficat mai multe femei prin Europa

Un bărbat din Buzău a fost arestat preventiv după ce, timp de opt ani, a trimis să se prostitueze în mai multe ţări europene cinci femei. În acest fel, bărbatul a obținut foloase materiale de peste jumătate de milion de euro.

În perioada 2014-2022, bănuitul ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituției de către cinci femei, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, pe teritoriul Elveţiei, Marii Britanie, Germaniei, Italiei, Spaniei, informează IPJ Buzău.

În acest caz, polițiștii au făcut o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, fiind puse în aplicare şi şapte mandate de aducere, pentru persoane cu vârste cuprinse între 24 şi 42 de ani, din județele Buzău, Brăila şi Argeş, care au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru continuarea cercetărilor.

La perchiziția domiciliară, anchetatorii au descoperit şi ridicat mai multe medii de stocare, înscrisuri, 4.900 de lei, două pistoale tip airsoft şi o sabie.

Interlopul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru proxenetism în formă continuată, ulterior, el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !