POLITICĂ

Fostul prefect de Buzău, Silviu Iordache, este noul șef al USR Buzău

Alegerile interne la USR Buză, în urma cărora Silviu Iordache a fost ales șef al organizației județene a partidului au avut loc la sfârșitul anului trecut,

Fostul prefect al Buzăului va face echipă la conducerea organzației cu Florin Drăgulin și Constantin Anton. La eveniment a participat și Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR, care a anunțat că în noua formulă de conducere, USR Buzău va deveni o forță în județ la următoarele alegeri. 

Practic, Silviu Iordache a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației, alături de vicepreședinții Florin  Drăgulin și Constantin Anton.

Astăzi, la sediul filialei,  a avut loc o conferință de presă, la care a participat și Ionuț Moșteanu, în care a fost prezentată noua structură de conducere a USR Buzău.

Filiala municipală Buzău a USR va fi condusă de Florin Drăgulin, care a anunțat câteva obiective ale filialei, una dintre acestea fiind stoparea, cu orice mijloace, a risipei banului public.

Deputatul Ionuț Moșteanu a declarat că noua conducere a filialei a demarat demersurile pentru retragerea sprijinului politic pentru doi consilieri municipali aleși pe listele partidului, Irinel Cârstea și Marius Suditu. Duminică, într-o postare pe Facebook, Irinel Cârstea și-a anunțat demisia din USR, însă nu și din cea de consilier local municipal.

La aceeași conferință de presă, șefii USR au anunțat că s-a solicitat la Prefectură și încetarea mandatului primarului din Lopătari, Claudiu Constantin, cel care, la 1 noiembrie 2022, anunța că se alătură „cu sufletul” echipei PNL dar că nu își dă demisia din USR.

https://fb.watch/hYeXdTQ8WC/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button