ȘTIRILE ZILEI

Bărbat din Cozieni arestat pentru că a agresat sexual fetițele vecinilor din sat

Un bărbat din Cozieni a șocat o comunitate întreagă fiind arestat pentru că a agresat sexual mai multe fetițe. Anchetatorii au identificat șase victime cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Bărbatul acuzat de agresiune sexuală și viol are 51 de ani, este căsătorit și are doi copii. Monstrul cu chip de om le-ar fi făcut viața un calvar mai multor fetițe din cătunul în care locuiește. Copilele mergeau să se joace acasă la bărbat, cu nepoții acestuia, într-un spațiu amenajat în curte, asemenea unei grădinițe.

De aici își racola victimele pe care le ducea într-un alt imobil aflat în construcție, la câțiva metri distanță de casa în care locuiește cu soția și nepoțeii.

Ororile au ieșit la iveală abia când bunica uneia dintre fetițele abuzate a aflat de la nepoata ei prin ce a trecut. În serile trecute, ea a mărturisit că vecinul de pe uliță a violat-o. Și nu doar o dată, ci în repetate rânduri, începând din vara anului 2021. 

Polițiștii l-au reținut pe agresor, iar anchetatorii au stabilit în urma audierilor că nu mai puțin de șase fetițe ar fi fost molestate sau agresate sexual.

„În data de 27 februarie, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov au fost sesizați prin plângere de către o femeie, în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că fiica sa minoră a fost agresată sexual. Fapta ar fi fost comisă în perioada iunie 2021-decembrie 2022”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

Victimele prădătorului sexual au vârste cuprinse între 7 și 12 ani. La audieri, individul și-a recunoscut faptele. Anchetatorii nu exclud ca numărul fetelor care au avut de suferit din cauza agresorului sexual să fie mai mare. Copilele abuzate vor avea nevoie de consiliere psihologică.

Bărbatul de 51 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Copilele agresate vor primi consiliere psihologică în măsura în care instanța va decide că este necesar, dar și cu acordul familiilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button