ȘTIRILE ZILEI

Tânărul de 21 de ani, rănit grav în accidentul de la Poșta Câlnău, a decedat

Unul dintre cei trei răniți în accidentul care a avut loc, luni dimineață, pe DN2 E85, la Poșta Câlnău, un tânăr de doar 20 de ani, a decedat pe secția de ATI a Spitalului Județean de Urgențe, unde fusese transferat. De la început, medicii au fost rezervați în priviința șanselor sale de supraviețuire.

Tânărul a ajuns la spital, în stare critică, alături de tatăl său, un bărbat de 47 de ani, care a fost și el rănit grav în același accident în care a fost aimplicat autoturismul condus de fiul său, Alex H.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7 dimineața, într-o intersecție de pe DN2 E85, la Poșta Câlnău.

Mai întâi, un taximetru care oprise lângă axul drumului, cu semnalizarea pornită pentru viraj la stânga, a fost lovit în spate de un autoturism înmatriculat în Buzău.

Ambele autovehicule au ajuns pe contrasens unde au nimerit în fața unei autocisterne cu număr de Ucraina, al cărei șofer nu a mai putut evita impactul.

„În urma impactului, taximetrul a ricoșat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul de mare tonaj, iar ulterior au fost priectate pe sensul nițial unde au intrat în coliziune cu alte două autoturisme de mare tonaj”, a declarat Cosmin Cireșaru, de la Poliția Rutieră Buzău.

După impactul cu vehiculul de mare tonaj, autoturismele au ricoșat în fața altor două camioane care mergeau unul în spatele celuilalt.

Unul dintre camionagii susține că șoferul autoturismului de culoare neagră a provocat carambolul, pentru că a văzut târziu taximetrul din fața sa.

La acea oră, vizibilitatea era foarte redusă din cauza ceții iar carosabilul umed a făcut ca distanța de frânare să crească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button