ADMINISTRAȚIE

Lucrări pe timp de noapte pe strada Alexandru Marghiloman

Primăria Buzău anunță că în zilele următoare, în intervalul orar 19.00 – 6.00, se va lucra pe câteva străzi din municipiu, iar din acest motiv circulația se va realiza conform semnalizărilor rutiere temporare montate în zonă. Lucrările se leagă de proiectul de management inteligent al traficului și vor presupune realizarea canalizațiilor subterane pe strada Alexandru Marghiloman, în zonele adiacente intersecțiilor cu străzile Bucegi, Gârlași, Sporturilor și Leului.

„Referitor la obiectivul de investiții «Sistem inteligent de trafic management și monitorizare bazat pe soluții inovative de eficientizare și reducere a poluării  în Municipiul Buzău», Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier și pietonal executarea lucrărilor de realizare a canalizațiilor subterane pe strada Alexandru Marghiloman.

Se vor realiza lucrări de traversare (șanț deschis) a străzii Alexandru Marghiloman în zonele adiacente intersecțiilor cu străzile Bucegi, Gârlași, Sporturilor și Leului, în zilele de 05.04.2023, 06.04.2023 și 10.04.2023. Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 19.00 – 06.00, circulația autovehiculelor desfășurându-se conform semnalizărilor rutiere temporare, specifice executării acestor lucrări”, precizează Primăria, într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button