ADMINISTRAȚIE

20 de cupluri din comuna Mărăcineni au fost premiate de administrația locală

Comuna Mărăcineni are o comunitate puternică de seniori în care valorile familiei sunt respectate! Primarul Constantin Dumitru a oferit premii și diplome de fidelitate celor 20 de cupluri care au sărbătorit în această perioadă nunta de aur și diamant!

Primăria Mărăcineni a organizat un eveniment de premiere a celor mai longevive cupluri ,  în semn de prețuire a celor care conviețuiesc în armonie de 50 de ani, respectiv de 60 de ani. 

„Dragii noștri,

Ieri am avut privilegiul de a fi martorii unui eveniment special: premierea a douăzeci de cupluri din Mărăcineni, care au reușit să mențină vie legătura dragostei vreme de 50 de ani. Nunta de Aur… câți nu ne dorim să ajungem la ea?

Ne-am bucurat să îi avem oaspeți la sediul Căminului Cultural Potroceni, unde le-am oferit flori, șampanie, tort și câte un premiu de 1000 de lei.

Poate că nu e de ajuns, dar e un gest sincer, de recunoștință pentru aceste cupluri care ne-au învățat că dragostea adevărată înseamnă să mergi înainte întotdeauana și să te susții reciproc în momentele dificile.

La mulți ani, dragi părinți și bunici! Să aveți sănătate, liniște și zile îndelungate alături de cei dragi ai dumneavoastră!

„Dragostea nu cade niciodată!” (I Corinteni, cap. XIII, vs.”

https://www.facebook.com/primariamaracineni/videos/940144383661980

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button