EDUCAȚIE

Proiect al Primăriei Mărăcineni în sprijinul părinților elevilor de ciclu primar din comună

Pentru a nu neglija educația si nevoile copiilor, foarte multi parinți din comuna Mărăcinei sunt nevoiți sa apeleze la after school-urile din municipiul Buzău, un fel de „școală după școală”, unde copiii beneficiază de supraveghere, lecții suplimentare și odihnă. Conducerea Primăriei Mărăcieni s-a decis să le vină în sprijin înființând două grupe de after-school în comună.

Anunțul a fost făcut recent de către primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, pe pagina oficială de Facebook a primăriei:

„Dragi părinți și bunici,

Vă anunțăm cu bucurie că, din această toamnă, la Școala Gimnazială Potoceni vom înființa două grupe de after-school pentru elevii din ciclul primar.

Am luat această decizie pentru binele tuturor copiilor din comuna noastră, care vor beneficia, astfel, de sprijin suplimentar în rezolvarea temelor, lucrând în echipă și dezvoltându-și abilitățile de comunicare și relaționare, sub supravegherea cadrelor didactice calificate ale școlii.

Venim astfel în sprijinul tuturor părinților care își doresc o educație de calitate pentru copiii lor și care, din toamnă, îi vor ști în siguranță, până la ora 16:00, la grupele noastre de after-school.

Pentru înscrieri, vă rugăm să îi contactați pe reprezentanții Școlii Gimnaziale „Clemența Beșchea” Căpățânești, la numărul de telefon: 0238 556 431.

De asemenea, vă anunțăm că marți, 23 mai 2023, la Școala Gimnazială Potoceni va avea loc evenimentul „Ziua Porților Deschise”, în cadrul căruia veți putea vizita școala și veți cunoaște cadrele didactice de aici.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button