Fără categorie

A intrat intenționat cu mașina într-un grup de bărbați care îl agresaseră

Marți seară, în municipiul Râmnicu Sărat, pe strada Focșani s-a petrecut un incident terifiant. Un șofer a intrat intenționat cu autoturismul într-un grup de bărbați, supărat că aceștia îl agresaseră.

Potrivit unor martori, în jurul orei 23.00, un individ a intrat într-o altercație cu un grup de persoane, pe strada Focșani din Râmnicu Sărat. În bătaie ar fi fost folosite inclusiv un topor și lopeți.

Totul a început după ce membrii a două familii s-au întâlnit acasă la una dintre acestea. Au petrecut împreună, au băut și s-au simțit bine, dar în momentul în care oaspeții au vrut să plece, a început scandalul.

La un moment dat, gazdele au început să-l lovească pe tatăl tânărului de 29 de ani, care, din dorința de a-și ajuta părintele, s-a urcat la volan și a intrat cu mașina în grupul de persoane.

La un moment dat, victima a reușit să se elibereze din mâinile agresorilor și, fără să mai stea pe gânduri, s-a urcat la volanul propriului autoturism și a intrat intenționat în grupul de persoane violente din fața sa.

Mai multe echipaje de poliție și ambulanță au ajuns la fața locului pentru a acorda asistență victimelor. Cel puțin doi dintre bărbații loviți de mașină se aflau pe asfalt, plini de sânge, la momentul ajungerii echipajelor de la Ambulanță.

Tânărul a ajuns pe mâinile polițiștilor și este cercetat pentru tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button