ȘTIRILE ZILEI

Soțul unei șoferițe care a lovit trei mașini a făcut un spectacolm pe cinste cu polițiștii

Un bărbat din Buzău a fost dus cu cătușe la sediul Poliției din Buzău după ce a făcut scandal minute în șir cu oamenii legii, pe o stradă din oraș cu polițiștii care au venit să constate un carambol cu patru mașini, produs în cartierul Micro 14.

Accidentul a fost produs de soția bărbatului scandalagiu, care a pierdut controlul volanului și a lovit trei mașini parcate regulamentar. Soțul său a apărut la locul faptei cu o bere în mână și i-a sfidat pe polițiști în timp ce se certa cu ei, consumând alcool și dând indicații soției cum să scoată din trafic mașina avariată.

După ce a ignorat sfaturile date de oamenii legii, bărbatul nu s-a sfiit să-i catalogheze pe aceștia drept „instalatori”, spre amuzamentul zecilor de curioși strânși la miezul nopții să vadă accidentul.

Circul a continuat minute în șir cu bărbatul scăpat de sub control, care i-a acuzat pe polițiști că vor să-i agreseze soția. „Nu auzi că vreau să-mi iau copilul și nevasta să îi duc acasă să îi culc, că eu sunt obosit, e miezul nopții”, le-a strigat scandalagiul polițiștilor.

Soțul turbulent a fost încătușat în cele din urmă și dus la secție sub escortă, după ce a devenit extrem de agresiv în cearta cu polițiștii. Bărbatul riscă acum o amendă uriașă pentru tulburarea liniștii publice, dar și un dosar penal pentru ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button