ADMINISTRAȚIE

Prefectura a demarat controalele în centrele sociale din județ, alături de alte instituții de control (VIDEO)

Toate centrele sociale din județul Buzău vor fi verificate în această săptămână.  Este o acțiune a mai multor instituții, coordonată de Prefectura județului Buzău.

 Premierul Marcel Ciolacu a cerut controale în toate centrele sociale din ţară și a solicitat în mod expres ca toate controalele să se desfășoare în doar o săptămână.

Având în vedere ordinul viceprim-ministrului, ministrul Afacerilor Interne, nr.101//07.07.2023 pentru dispunerea de măsuri organizatorice și de coordoare pentru eficientizarea acțiunilor de control la centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități și cele destinate copiilor, precum și videoconferința organizată duminică, 10.07.2023, începând de astăzi, sub coordonarea prefectului județului, Daniel Marian Țiclea, vor fi demarate în județul Buzău, acțiuni de control și verificare a tuturor acestor centre.

La dispoziția prefectului județului, s-au constituit deja echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Instituției Prefectului, DSP, DSVSA, OPC, ITM, AJPIS, ISU și IPJ.

Verificările vor fi demarate începând de astăzi, echipele de control urmând a fi coordonate de prefectul județulului (Aldeni-Cernătești) și respectiv de subprefecții Constantin Cristea și Mihail-Gabriel Ilie. (Pârscov)

Controalele vor continua pe tot parcursul săptămânii curente și vor viza toate unitățile de ocrotire socială existente în județul Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button