ȘTIRILE ZILEI

Expoziție-târg, sâmbătă, de la Mărăcineni

Sâmbătă, 16 septembrie 2023, în comuna Mărăcineni va avea loc o nouă expoziție de cai organizată de Toni Ionescu.

Anul trecut, buzoianul Toni Ionescu a decis că este momentul pentru un eveniment mare, care să poarte semnătura proprie și care să atragă cât mai mulți buzoieni dornici să admire caii. Așa s-a născut ideea celui mai mare târg-expoziție de cai din regiune, care a avut loc pe 29 octombrie, la Mărăcineni.

După succesul de anul trecut, antreprenorul a decis să organizeze o a doua ediție. Astfel, în dimineața zilei de 16 sâmbătă, 16 septembrie, buzoienii vor putea să admire caii, să se plimbe cu trăsurile, să îi împrietenască pe cei mici cu poneii, să servească o pastramă și un must sau poate un mic și o bere, așa cum se poartă la noi.

Dspre Toni Ionescu și pasiunea lui pentru caii de rasă am mai scris în trecut. De altfel, iepele sale Frizian și superba caleașcă ce poartă în spate o istorie impresionantă sunt tot mai des văzute prin oraș, la evenimente private și publice.

Târgul de sâmbătă este organizat pe strada cu Secția de poliție Mărăcineni, aproape de râul Buzău. Accesul la eveniment este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button