ADMINISTRAȚIEȘTIRILE ZILEI

Restricții de circulație de DN2E85

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău anunță că se va interveni pe DN2E85 pentru înlocuirea unor segmente de parapet avariate, pentru siguranța participanților la trafic. Echipele de muncitori vor lucra în zona podului de la Gura Câlnăului, dar și la Crucea Comisoaiei.

Lucrările vor începe de la ora 8 dimineața. Este de așteptat ca traficul să se desfășoare cu dificultate în cele două puncte în care se va lucra, așa că șoferii sunt rugați să circule cu prudență.

“Luni, 23.10.2023, în intervalul orar 8.00 – 15.00, pe două tronsoane din DN 2 E85 se vor desfășura lucrări de înlocuire a unor segmente de parapet New Jersey, în vederea asigurării unor condiții optime de trafic. Astfel, la km. 116+600, în zona podului de la Gură Câlnăului, utilajele vor ridica 3 parapeți avariați în urma accidentelor. Aceleași lucrări vor avea loc și la km. 131+960, la Crucea Comisoaiei.

Lucrările se vor desfășura pe benzile de lângă axul drumului, iar circulația rutieră se va desfășura pe banda 1.

În zonele în care se vor executa lucrări vor exista remorci de semnalizare și piloți de trafic. Rugăm participanții la trafic să circule cu prudență”, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button