POLITICĂ

Acțiune caritabilă organizată de femeile social democrate din Buzău la Vintilă Vodă

Organizația femeilor social-democrate din județul Buzău a organizat, în weekend, o acțiune caritabilă pentru a sprijini copiii cu posibilități reduse din comuna Vintilă- Vodă.

În comună, 60 de copii de diverse vârste se află în grija părintelui Liviu Pîrlog, care, cu o dedicare și  putere de muncă, face tot ce poate pentru a le oferi o masă în fiecare zi și pentru a-i susține să îți continue studiile. La centrul filantropic de lângă biserică, iau masa, zilnic, zeci de copii aflați în situații de risc.

Femeile social democrate din Buzău, coordonate de doamna Oana Gheorghiu, președinta OFSD municipiul Buzău și de doamna senator Liliana Sbîrnea, au organizat o campanie caritabilă, în urma căreia s-au strâns pachete cu alimente de bază, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și rechizite, pentru a le face o bucurie și pentru a le arăta acestor copii că sunt îndrăgiți de întreaga comunitate.

„A fost o acțiune care ne-a permis tuturor să conștientizăm cât de important este lucrul în echipă, în cadrul căreia am colaborat cu doamnele din OFSD pentru a oferi, după posibilități, un sprijin copiilor aflați în dificultate. Le mulțumesc, tuturor, pentru generozitate și empatie. Vom continua acțiunile caritabile și să ne implicăm în toate situațiile în care buzoienii, indiferent de vârstă, au nevoie de suportul nostru pentru a depăși situațiile dificile prin care trec” – Oana Gheorghiu, Președinte OFSD Municipiul Buzău.

În perioada următoare, Organizația Femeilor Social Democrate din Buzău a pregătit o acțiune de Moș Nicolae, în cadrul căreia vor fi oferite cadouri copiilor proveniți din familii cu o situație dificilă.

Pe 7 decembrie va avea loc și spectacolul caritabil Suflet lângă Suflet, un eveniment ce urmărește strângerea de fonduri pentru achiziționarea de articole de îmbrăcăminte de bază, necesare copiilor de la Centrul de Educație Incluzivă din Buzău.

Organizația Femeilor Social Democrate Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button