ȘTIRILE ZILEI

Șapte victime într-un accident produs pe DN2-E85

Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Ploiești către Buzău, un șofer de 51 de ani, din Bacău ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție de mers la volanul căruia se afla un conducător auto de 50 de ani, din Ulmeni.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ambilor șoferi, dar și cu rănirea unei pasagere de 43 de ani,din Bacău care se afla în mașina șoferului de 51 de ani. Totodată, din mașina conducătorului auto de 50 de ani, au fost răniți alti 4 pasageri cu vârstele cuprinse între 54 de ani și 50 de ani, toți din comuna Ulmeni. Cu toții au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Șapte victime au ajuns la spital în urma acestui accident. Potrivit reprezentanților SJU Buzău, starea lor este bună. „În urma accidentului rutier produs la iesire din municipiul Buzau, la U.P.U-S.M.U.R.D. au fost transportate 7 victime, cu varste cuprinse între 43 si 56 de ani. Toate cele 7 victime au suferit traumatisme la nivelul toracelui, coloanei cervicale, hemitoracelui, traumatisme abdominale, la nivelul membrelor inferioare si escoriatii. La acest moment, toti cei 7 pacienti sunt in investigatii si primesc ingrijiri medicale de specialitate”, a transmis purtătorul dr cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button