Fără categorieȘTIRILE ZILEI

LA UN PAS DE TRAGEDIE! O cisternă plină cu substanță inflamabilă s-a răsturnat la ieșire din oraș (FOTO)

UPDATE: Traficul a fost reluat după ce cisterna a fost tractată.
ȘTIRE INIȚIALĂ: În această dimineață, o cisternă încărcată cu o substanţă puternic volatilă s-a răsturnat la ieşirea din Buzău, în rondul de lângă Hanul lui Țintă, chiar la intersecţia DN1B cu DN2E85, blocând traficul în zonă.Potrivit datelor puse la dispoziție de biroul de presă al Poliției, o cisternă încărcată cu produs lichid foarte inflamabil s-a răsturnat, iar la faţa locului au acționat echipaje ISU pentru prevenirea incendiului.

„La intersecţia dintre DN2 cu DN1B, la kilometrul 104+700 de metri, în zona municipiului Buzău, judeţul Buzău, o cisternă încărcată cu 24 de tone de diluant a pătruns în sensul giratoriu şi s-a răsturnat. Nu au rezultat persoane rănite, însă sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie. La faţa locului, intervin poliţişti şi pompieri, care au asigurat zona şi au blocat circulaţia. Pompierii stropesc cisterna cu apă şi se asigură că nu sunt condiţii de izbucnire a unui incendiu.

Traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. Circulaţia se desfăşoară dirijat, fiind deviată pe trei rute ocolitoare.”, se arată în comun icatul de presă al Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button