POLITICĂ

„Felicitări, tatăl meu!”

Deși avea în spate un mandat plin de realizări, care îl recomanda pentru un nou mandat, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon, a trecut prin mari emoții la aceste alegeri.

Principalul său contracandidat, Nicolae Chijer, de la PSD, a pierdut la o diferență de 704 de voturi bătălia electorală, dar perspectiva unei competiții pe viață și pe moarte era de mult prefigurată la Vadu Pașii.

În urma numărătorii finale, Gheorghe Firon de la PNL a câștigat un nou mandat de primar cu 2809 voturi, iar Nicolae Chijer, de la PSD, a obținut 2109 de voturi. În acest fel, PNL deține supremația în Consiliul Local Vadu Pașii, cu 8 mandate de consilieri locali, în timp ce PSD are doar 7 mandate.

La scurt timp după numărătoarea finală, pagina de Facebook a primarului Gheorghe Firon s-a umplut de sute mesaje de felicitări din partea locuitorilor comunei, care se pare că au trăit aceleași emoții ca întreg staff-ul de campanie liberal de la Vadu Pașii, care s-a aflat în linia întîi.

De departe, cel mai emoționant mesaj a fost transmis, tot pe pagina de Facebook, de fiica primarului din Vadu Pașii, Bianca Firon, o prezență cât se poate de discretă în general, dar care, azi-noapte, pentru prima oară și-a felicitat public tatăl, alături de ceilalți locuitori ai comunei:

Ajunși la finele celor 4 ani ne putem uita cu mândrie în urmă, la realizările de anvergură ale unui om de succes, ce au avut drept rezultat câștigarea încrederii și bunăvoinței cetățenilor comunei Vadu-Pașii. Vă mulțumim tuturor! Felicitări tatăl meu! 🙏🎉🥇

După ce victoria sa la aceste alegeri a fost certă, primarul comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon, le-a transmis cetățenilor comunei următorul mesaj, tot pe pagina de Facebook:

„Bună ziua!

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea și tot sprijinul acordat în această campanie electorală.

Vă multumesc pentru încrederea acordată și voi încerca să răsplătesc acest lucru, prin cât mai multe proiecte, pentru a continua și dezvolta Comuna Vadu Pașii într-o comună de nivel european.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !