Fără categorie

ULTIMA ORĂ! Candidat la funcția de primar al municipiului Buzău exclus din partid

Nici nu a trecut o săptămână de la alegeri că frământările din interiorul unor partide se lasă cu decizii grele.

O astfel de situație a avut loc la Partidul Mișcarea Populară Buzau, unde lui Gheorghe Florescu, candidatul partidului la funcția de primar al municipiului Buzău i s-a retras sprijinul politic, pierzând astfel si calitatea de consilier municipal.

În locul său va promova în miniparlamentul local de pe lista de supleanți Fănică Bîrlă, fostul viceprimar al orașului.

Surse bine informate din interiorul partidului susțin că lui Florescu i se reproșează rezultatul obținut la alegerile locale.

COMUNICAT DE PRESĂ

La finalul analizei rezultatelor obținute la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, Filiala Județeană Buzău a Partidului Mișcarea Populară a decis, în ceea ce privește consilierii PMP din Consiliul Local Municipal Buzău, confirmarea calității de membru al PMP pentru candidații Silviu Laurențiu Roșioru și Fănică Bârlă.

Repectând prevederile art. 114, alin. 2, lit c și ale art. 121, alin. 1, lit a din OUG nr. 57/2019, adresa oficială prin care secretarul general al UAT Buzău a fost informat despre aceste confirmări a fost transmisă, urmând ca secretarul general să transmită de îndată confirmările primite Judecătoriei Buzău, în vederea validării mandatelor.

Partidul Mișcarea Populară – Filiala Județeană Buzău

(Sursa: Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button