POLITICĂ

De ce așteaptă liberalii buzoieni ziua de miercuri

Bursa zvonurilor din ultimele zile confirmă informația pe care „Gazeta Buzoiană ” a dat-o în premieră săptămână trecută, potrivit căreia buzoianul Gabriel Avramescu, actualul prefect de Galați, va prelua șefia PNL Buzău.

Lista cu care cei doi lideri liberali, Paul Sighiartau și Paul Dobre, au plecat, vineri, de la Buzău s-a redus în momentul de față la doar două nume de posibili șefi ai organizației buzoiene: Gabriel Avramescu și omul de afaceri Mircea Posea.

Surse de presă bine informate merg mai departe și susțin că buzoianul Gabriel Avramescu deja a început demersurile la București pentru autosuspendarea din calitatea de funcționar public și că, miercuri, în ședința de Guvern, ar urma sa fie înlocuit din funcție.

Se vorbește și despre un loc eligibil pe lista de parlamentare cu care ar fi fost ofertat Avramescu, dar acestea sunt simple speculații.

Sigur este doar faptul că înlocuirea lui Gabriel Avramescu în ședința de miercuri a Guvernului va fi urmata de numirea sa în funcția de șef al organizației județene PNL Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button